tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kuvia ja kuulumisia

Nuori Lita
Halusin laittaa Litastakin kuvan, mutta oon niin laiska kuvaamaan mun rakkeja tai ylipäätänsä mitään, niin piti laittaa sitte tuollanen junnu Lita kuva... : D
Litan ilmoitin hiukan ennen kesää Active Dogin agilitykurssille ja nyt ollaan sitte käyty siellä. Kauhulla odotin ennen ensimmäisiä treenejä, että joudun tämän jälkeen vetämään kommandopipon päähän ja kaivautumaan häpeästä maan alle.....
Noo sää oli kyllä sellainen, että treenit on ulkona ja vettä tulee saavista kaatamalla, saa karaistuneemmankin koiraharrastajan huulet mutruun. Mutta Lita oli yllättävänkin pätevä, ei törttöillyt mitään (= ei syönyt ainoatakaan puudelia) ja juoksi suunnilleen sinne minne käskin! Hyvä Lita! Ehkäpä saan blogiin asti video/kuva matskuakin tästä.
Karu ja Nana

Nanalta puuttuu perskarvoja, päätti taas saada ihottumaa joten jouduin hiukan kynimään sitä.....
Nyt ollaan treenattu tokoa ihan tokona. Huomaa kyllä, että olisi taas voinut suoraan BH-kokeen jälkeen vaihtaa Toko vaihteen päälle... Nyt nimittäin on koe (SM) ensiviikonloppuna ja vähän kaikessa on ongelmia. 
Jäävissä tuntuu "odottavan" sitä että pysähdyn (mehän siis tehtiin BH uusilla ohjeilla, missä ohjaaja pysähtyy ja käskee sitte), joten ne on sellaiset slow motion jäävät, tekee kuitenki mitä pyydän mutta on vähä pihalla. 
No senpä näkkee sitte miten menee, yritän jäävät treenata kuntoon ja tänään lähden sään salliessa tekeen paikalla oloa johonki ihmisten ilmoille.
Keksin itselleni ja Nappulalle epävirallisen ja epäpätevän tavoitteen... tahdon, että Nanan paikallaolo on sellainen, että kun sanon maahan nii se pysyy siinä vaikka mitä tapahtuis ympärillä(=kovissakin häiriöissä)! Tähän asti on ollutki iha superhyvä paikallaolo.... Itseasiassa (pikku pentu harjoituksia lukuunottamatta) on Nana mun muistin mukaan vain yhden kerran ikinä lähtenyt paikallaolosta tämäkin oli kun jätettiin kaverin kanssa koirat makaamaan (molemmat n.1v ikäisiä) alo-tyyliseen paikalla oloon sellaisella alueella mihin ollaan tuotu yleensä koirat leikkimään. Kaverin koira karkasi ja juoksi suoraan leikkiin Nanan kanssa, eikä tääkää sit pysynyt siinä.... Ehkä tämän annamme nyt anteeksi.


Tike temppuilee

Emma & Svea mätsäreissä


Emma ja Lempi
Epe ja Tike aksailee yhäkin reippaasti. Ovat päässeet valmennusryhmään agilityssä ja käyneet ekat möllikisansa!
Alemmassa kuvassa on Epe ja Svea. Svea on mun luokkakaverin australianpaimenkoira, josta tulee agistara kun kasvaa isoksi. Vilja oli ihana ja lainas Emmalle Svea mätsäreihin, ja nämä oli tytölle toiset ja koiralle ensimmäiset!
Viimeisimmässä kuvassa on Emma ja Lempi. Lempi on mun toisen luokkakaverin projektikoira koululta. Laurakin oli ihana kun Emma sai esittää myös Lempiä ja hyvin meni. Epe sai ensimmäisen punaisen nauhan mätsäreissä ja kysyi niiden jälkee, että millon hän saa taas esittää Lempiä ja Svea... Mun koirissa on vissii joku vika ku eivät kelepaa esitettäviksi :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti