lauantai 14. toukokuuta 2011

Tokokokeet

Lähettiin Pasin ja Nanan kans reissuun lauantaina aamulla ja laitettiin auton nokka kohti pohjosta, suuntana Tornio. Matka meni kaikinpuolin hyvin, Torniossa käytiin sukuloimassa ja raatailemassa, sekä tietenkin Haaparannassa.
Neljän aikaan lähdettiin pois Jennin ja Pertun tyköä, suuntana tällä kertaa Kemi, tokokokeet. Tässä vaiheessa kun mentiin autoon alkoi mua jännittää niin, että kädet tärisi ja ei voinut puhua tai sitten puhu ihan liikaa. Eipä mennyt kauankaan, että löydettiin kopaikalle, siellä sitten kilpailukirjan osto ja ilmoittautuminen. Otin n. 15 min ennen luokan alkua Nanan kentän laidalle ihmettelemään. Jumalauta se oli rauhallinen ja hyvin käyttäytyvä!

Kenttä oli iso, huomionauhoilla aidattu nurmikenttä, hyvä paikka meille. Ihmisiäkään ei ollut kovin paljon, hyvä minulle niin en jännää(niin paljon). Tuomarina pisteitä jakeli Allan Aula.
"Omat kommentit"  "Tuomarin kommentit"

Luoksepäästävyys 10
"Tätä oltiin harjoiteltu"
Paikalla makuu 2min 10
"Tässä kävi sellainen, että vierestä lähti sheltti ympäriinsä ja sen vierestä sit sakemanni, Nana makas nätisti siihen asti, että ne tuli siihen iholle jonka jälkeen nousi tapansa mukaan hetkeksi seisomaan ja meni omatoimisesti takaisin maahan. Tuomari käski minun palauttaa koiran joten kävelin sen tykö ja annoin uusinta käskyn ja takasi riviin seisomaan. PERKELEEN hyvin pysyi vaikka toiset _leikki_ vieressä ja jatkoikin vielä paikalla oloa! :)"
"Kohtuuttoman kova häiriö alokasluokkaan, koira pysyi hyvin, eikä ollut lähelläkään lähteä joten niin ollen 10"
Seuraaminen kytkettynä 9
"Lopetin väärällä jalalla liikkeen joten perusasennosta tuli vino = oma moka, hidastelemaan tosiaan aloin, huomasin sen videolta, pitää alkaa kiinnittää itse enemmän huomiota, sekä tehä treeniä liikkurin kanssa"
"Uusi perusasennon hiukan vinoon, sekä jätätti vähän jolloin itse aloit hidastelemaan. Itse seuraaminen oli hyvää, kontakti sekä paikka olivat hyviä"
Seuraaminen taluttimetta 9
"Yllättävää kyllä, oli samaa luokkaa kuin kytkettynä... Treeniä treeniä"
"Samat kun edelliseen"
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
"Mitenköhän nousikin niin huonosti, saatoin kyllä jännityksessä käskeä jotenkin väärinkin... empä ajatellut. Itse maahanmeno oli kuitenkin hyvä"
"Nousi hitaasti sivulle, muuten hyvä"
Luoksetulo 9
"Ja tämänkö piti olla hyvä... Mitenköhän on nyt jo kahdessa kokeessa tehnytnoin, nooo treenataan"
"Pysähtyi hetkeksi ja tuli vasta sit sivulle"
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
"Hyvin meni, jopa videolla näytti hyvälle!"
"Pysähtyi napakasti eikä liikkunut"
Hyppy 0
"Jostain syystä tulin itse, ehkä vähän väärin esteen eteen joten koira ei hypännyt vaan juoksi esteen ohi. No eipä mitään, en olettanutkaan että tämä ois meillä hyvä"
Kokonaisvaikutus 10
"Oltiinpa hyviä"
"Suhde toimii ja työskentely hyvän näköistä"

Tuloksena siis ALO 1-tulos pisteillä 169. Ei voi muuta kuin hymyillä. Sijoituksemme oli 3/6 joten hieno pokaalikin saatiin!

Onnelliset tokoilijat ja pokaaliposeeraus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti